Freelance onderzoekers gespecialiseerd in kwalitatief onderzoek

Waarom deze site?

Bureau Fris kan uw backoffice zijn voor kwalitatief onderzoek. Uit onderzoek is gebleken dat freelancers het prettig vinden om zoveel mogelijk werk voor een onderzoek bij één partij neer te leggen. Aangezien wij een full service bureau zijn voor kwalitatief marktonderzoek zijn wij hier helemaal op ingespeeld.
Wij kunnen alles regelen voor uw onderzoek; locaties in Amsterdam, 's-Hertogenbosch en Rotterdam. Selectie, incentives, vergoedingen, vergoeding, notulisten, onderzoeksassistenten, tolken, catering, freelancers, etc.
One-stop-shopping is tevens een platform om uzelf te presenteren en de voordelen te ondekken door het werken met één leverancier.

Vestigingen

Amsterdam


Frederiksplein 51
1017 XL Amsterdam
+31(0)20-5305000


 

's-HertogenboschLuijbenstraat 19
5211 BS 's-Hertogenbosch
+31(0)73-61410000


 

Rotterdam


Botersloot 9e
3011 HE Rotterdam
+31(0)10-4131585


Wie of wat is Bureau Fris?

Bureau Fris is een werving en selectie bureau voor kwalitatieve marktonderzoeken. Wij zijn dagelijks op zoek naar deelnemers voor diverse onderzoeken. Bureau Fris heeft in totaal 3 vestigingen: Amsterdam, 's Hertogenbosch en Rotterdam. Een onderzoek kan alleen plaatsvinden als de juiste deelnemers gevonden zijn, daarom zijn jullie van groot belang voor onze opdrachtgevers!

Deelnemen aan onderzoek

Amsterdam

's-Hertogenbosch

Rotterdam 
goto E-Smart.nlgoto Beheren